NeFakt писал(а):Бюджетник, скажіть чесно: якщо ви не випишете газету, вас звільнять?
Мозок точно "винесуть")))NeFakt писал(а):Бюджетник, скажіть чесно: якщо ви не випишете газету, вас звільнять?
Чи потрібні ці газети?NeFakt писал(а):скажіть чесно:
NeFakt писал(а):Тобто?
Звичайно знають), але по сігмі ми цього не побачимо))Kyl писал(а):ну типа знаете такие факты?
casta писал(а):Звичайно знають), але по сігмі ми цього не побачимо)
Лозівські СМІ були визнані найджисованішими на виборах президента в Харківській області - це основна їх робота. А проблемна чи аналітична журналістика це не сюди.Kyl писал(а):типа прозрачный намек на за ангажированность сигмы?
casta писал(а):А проблемна чи аналітична журналістика це не сюди.
предложение?casta писал(а):Звичайно знають), але по сігмі ми цього не побачимо))
ну в таких случаях, вы уже не нужны, ибо тогда можно смело сразу направлятся в прокуратуру!!!NeFakt писал(а):Мені казали, що таке відбувається, але в мене не було жодного конкретного факту - з установою, датами, прізвищами того, хто примушує, і того, кого примушують. Поки постраждалий не готовий підтверджувати свою "постраждалість", у журналіста немає підстав іти до примушувача і до примушувача примушувача.
Зараз теж факту немає, бо будь-хто може написати будь-що від імені бюджетника. Щоб мати факт, мені необхідно особисто зустрітися з людиною, а та має надати мені або докази, або письмову заяву.
вот бы все журналисты придерживались такого простого правилаNeFakt писал(а):Але це джерело має бути. Без нього не може бути публікації.
NeFakt писал(а):Ну, і останнє. Виправляю профіль, бо на "Сігмі" я вже не працюю.
Kyl писал(а):тогда можно смело сразу направлятся в прокуратуру!!!
Kyl писал(а):и где вы нынче ?
хм, тут это значит нигде....NeFakt писал(а):тут, на ІнфоПорті
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0