Well-99 писал(а): Хотелось бы послушать не лозунги, а что плохого сулит украинскому народу вхождение в состав единого государства с Россией. Утрата права на вседозволенность находящихся у власти элит, это их проблемы, а я говорю о народе.
Well-99 , а ми хіба
цьогоне обговорили
Well-99 писал(а):Если на заре незалежности, мнения разделились примерно поровну, то сейчас перевес уже явно в сторону сближения с Россией.
Це Ви з засобів Російської інформації почули
На нашому форумі голосування показала зовсім інше:
Об'єднання з Росією................... 9.... 28%
Союз з Європою ...........................15... 47%
Треба знайти свій шлях (додати який).8.... 25%
Всего голосов : 32Я схильний думати, що прихильники Євросоюзу та свого власного шляху, зможуть домовитися стосовно долі України, як незалежної держави і я навіть не сумніваюся, що вони будуть проти того, аби нашу державу прирівняли до Татарстану.
Добавлено спустя 2 минуты 56 секунд:А у цій темі 50%х50% зберігається:
Российской Федерации в отношении Украины действует как агрессор..14.. 26%
Российской Федерации в отношении Украины действует как недруг....13.. 25%
Российской Федерации в отношении Украины действует как друг.......26.. 49%
Всего голосов : 53Добавлено спустя 6 минут 58 секунд:Well-99 писал(а): Практика показала что ЕС закрыл наглухо перед Украиной двери
Завжди хочеться бачити те, що хочеться бачити
Правда
Я гадаю, що саме про це, у Росії, постійно з телевізора пояснюють своїм громадянам, щоб показати, що "Керівництво України стукається у закриті двері Європи. Навіщо стукатися, вам не відкриють, бо ми цього не хочемо. Повертайтеся до нас та ставайте Татарстаном"
Добавлено спустя 10 минут 43 секунды:Well-99 писал(а): Паны которые это сделали в Беловежской Пуще, посчитали народ Украины банановой хренью, ублюдочным народишком, мечтающим отделиться от цивилизованного мира железным занавесом.
А чим Вам банани не подобаються
"Цивилизованным миром" Ви називаєте колишній СРСР (Росію)
А тепер, пани, які сидять у Кремлі, посчитали народ
Незалежної Украины банановой хренью, ублюдочным народишком, мечтающим вернуться за железный анавес," а тому проводять відповідну інформаційну компанію, яка спрямована на дезінформацію людей. Чому це Ви вирішили, що
"ЕС закрыл наглухо перед Украиной двери" Мені здається, що ці двері підпирає Росія, ми намагаємося відкрити, а Росія підпирає.
Всі говорять про те, що результати референдуму були протилежні, що народ не хотів незалежності, чесно кажучі, я над цим не замислювався. А що, правда, таке було
Well-99, розповісте про ці події