Arigatu писал(а):Комітет писал(а):що дві православних патріархату не можуть об'єднатися та разом прославляти Бога.
Нет не могут, патриах у нас только один. А другой киевский самозванец. Почемуто у Вас
Комітет не возникает вопроса о равноправии 2 президентов, может быть только один.
А що патріарха, обирав Український народ:?: НІ:!: А президента обирав:!: Так що Ваше порівняння є безглуздим.
Arigatu писал(а):И вы несете ерунду, причем несете ее не зная о чем идет речь,
Ну що ж поробиш, нерозумна я людина
, от якби Ви мені допомогли зрозуміти це, дивись я б трохи поумнішав.
Arigatu писал(а):Комітет писал(а):Це що, якісь священники повинні зібратися та сказати ми його "Признаем"
Более того с него были сняты сан священства Харьковским Собором.
Харківський Собор – це люди:?:
Приймаються відповіді: Так або Ні .
Ким він був знятий:?: Людьми:?:
Arigatu писал(а):Он даже не священник, он обычный мужик
А Ви що не знали:?: А я і не сумнівався в цьому. Знаю одне, що жінки не стають священниками . Ми всі є мужики та жінки:!:
Arigatu писал(а):спрашивается мужик может причащать, рукополагать, вести службу?
А до того, як служитель Православної Церкви Московського Патріархату став називатися священником він ким був:?: Людиною, Мужиком:?: А ким став після отримання сану
Arigatu писал(а):Только человек который ничего не понимает в этом, может об этом спорить. Пишите о политике, это не ваше.
А чого мені спорити, мені немає ніякої справи до церкви, парафіянином якої Ви є, мені непотрібно нікого примушувати відмовитися від своєї віри та прийти у мою церков, так що я не спорю з Вами. А от останні Ваші слова говорять про те, що Ваша терпимість потребує вдосконалення. Гадаю, що Вам треба звернутися до Бога, щоб Він вам дав трохи терпимості до людей , які мають іншу точкою зору на релігію.
Добавлено спустя 14 минут 11 секунд:Arigatu писал(а):Комітет писал(а):Arigatu, я Вам відповім на Ваш пост
Мне не нужен ваш ответ, я и так вижу вашу позицию.
Ну от тепер зрозуміло, що Вам непотрібні відповіді, ну у такому випадку навіщо посилатися на те чого самі не розумієте.
Я так розумію, Ви просто похизувалися вмінням висмикувати з Біблії окремі вірші не вдаючись у суть написаного в главах.
Arigatu писал(а):Просто я думал, что вы еще не настолько потеряны.
Не Вам вирішувати, а Богу. Ви Бог:?: Ні:?: Ну тоді не перебирайте на себе його функції.
Arigatu писал(а):Я старался для Вас, но полно, признаю, что это все напрасно.
Ну от і добре, що Ви це зрозуміли.
Arigatu писал(а):Комитет, чтобы в полную чашку воды, влить что то, нужно сперва опорожнить чашку. А иначе полно, в нее более ничего не войдет
Я так розумію, Ви це про себе сказали, бо Ваша чаша наповнена і Буддизмом і Християнством.
,
Arigatu писал(а): вы в данный момент разливаете на стол.
Я вірно зрозумів, для моїх думок у Вашій чаші місця немає
Ну то, якщо вирішите, можете вилити те, що в ній знаходиться і розпочати її заповнювати знову, але одна порада - не змішуйте, оберіть щось одне.