grigorievna » 25-05-2016, 7:31:46
Доброго дня.
Пишу сюди, тому що вже не витримую. Я корінна мешканка м.Лозова. Обожнюю його та готова багато на що заради благоустрою, чистоти тут. Вдячна меру міста за те, що видимі оку людському місця у місті прибираються, облагороджуються. Проте мені не хочеться вірити в те, що всі ті суботники, які проходять у нас, - це показуха. Дійсно складається враження, що прибираються у нас лише найвідоміші та найвидиміші місця.
Щодня вже протягом багатьох років я ходжу на роботу по одному маршруту, і останнім часом серце кров’ю обливається, коли проходжу повз Домашанський ставок! Неозброєним оком здалеку спостерігаю купу використаних пляшок, до яких керівництву міста, як складається враження, немає діла. Невже таку окрасу міста варто перетворювати в смітник лише тому, що вона знаходиться не зовсім в центрі? До речі, аналогічну ситуацію я спостерігала і на другому ставку, що ближче до Домахи.
Це вже крик душі! Я дуже сподіваюсь на те, що мер міста все-таки зверне увагу на чистоту цих ставків, та й що самі мешканці перестануть викидати туди різноманітний непотріб. Я налаштована дуже рішуче і готова боротись до кінця за чистоту свого міста, тому якщо ніякі заходи по прибиранню Домашанських ставків так і не будуть впроваджені, я буду звертатись до контролюючих органів, і тоді вони вже будуть з’ясовувати, чому у нас в місті десь прибирають, причому часто, а кудись просто не доходять.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.