Нужно включить радиоточку или телевизор и слушать дальнейшие указания.
а если радио нет?
Ну, вот честно! Нет у меня радио! И на телефоне тоже не знаю где оно. Мне вообще телефон нужен для звонков и смс. Ну, иногда музыку там какую-то могу включить. Остальное не трогаю - оно мне не надо.
Телевизор... Та же ситуация. Мне он не нужен. Есть, стоит, антенна не подключена. И думаю, что я далеко не единственная из тех, кому просто некогда смотреть телевизор, поэтому и необходимость в кабелях и железках просто отпадает.
Кстати, о радио. Было у бабушки радио. Молчало с месяц. Пришла соц.работник, попросила бабуля отключить это радио. Так и сделали. Заявка и все готово. И что? Заработало!!!! Отключенное по документам, но заработало! Правда, она уже и сама не захотела это слушать - из розетки выключила и дело с концом.
Добавлено спустя 3 минуты 7 секунд:NeFakt писал(а):На сайті міської ради було
оголошення про планову перевірку систем оповіщення.
Дякую! А можно зробити такі от екстрені, або простов важливі оповіщення головними на форумі. Я, звісно, розумію, ща далеко не всі лізуть на Інфопорт, щоб щось прочитати про сирени, але я полізла. Можливо, так десяток людей ще дізнаються про такі навчання.
Але це як пропозиція
Добавлено спустя 4 минуты 56 секунд:TAL_IS_MAN писал(а):Для пересічного мешканця це дійсно абракадабра.
Я бачив оголошення про сирени по ТРК Вектор, та чув їх по дротовому радіо.
Важко вгадати, але приблизно процентів 30 телеглядачів могли дивитися цей канал і бачили ці оголошення, про дротове радіо я взагалі мовчу, його вже по селам немає, а в місті мабуть лише процентів 10 пенсіонерів його слухають з 6.30 до 6.45 ранку.
Про сайт міськради теж важко казати про проценти перегляду.
І це тільки оповіщення, щодо дій запропонованих у пам"ятці, то взагалі ноу коментс.
Яке в біса обласне телебачення та дротове радіо о 7.52 та о 14.25 ???
Яке в біса "уривчасте звучання сирен"???
А якщо воно не уривчасте, а протяжне, то уваги вже не варто?
Вообщем капец полный, такое впечатление, что в гражданской обороне сидит какой-то дед Щукарь, лейтенант КГБ в отставке и учения проводит по системе Семичастного.
Згодна! Ну, дійсно! Яке там телебачення, та радіо? Треба якось ще, мабудь, оповіщати народ. В мирний час якось досить спокійно такі от сирени сприймаєш. Доречі, дійсно вони не були короткими та уривчастими, а повноцінні завивання.
Мені здається, що навіть штуки 3 об'яви в різних кінцях міста були б ефективнішими)
А Сігма молодці, що робили сюжет! Правда, я настільки розчарована нашими оцими "надзвичайно корисними" службами досугу молоді та спорту, що якось вже дивитись про їхні "подвиги" зовсім не хочется! Про інтерв'ю окремих особистостей зовсім мовчу! То ж навіть в інтернеті випуски не переглядаю, а треба б було напитися заспокійливого та подивитись)