Вдома стоїть вологоприймач "церезіт" (140 грн), вологість в квартирі зменшилась, плісінь також.AzaLeo писал(а):Подскажите, пожалуйста, где у нас в Лозовой можно купить жидкость от плесени?
AzaLeo писал(а):Подскажите, пожалуйста, где у нас в Лозовой можно купить жидкость от плесени? Может кто-то пользовался: какая лучше, как использовать? и т.д
Well-99 писал(а):Насколько я знаю от плесени помогает раствор медного купороса.
AzaLeo писал(а):Подскажите, пожалуйста, где у нас в Лозовой можно купить жидкость от плесени? Может кто-то пользовался: какая лучше, как использовать? и т.д.
casta писал(а):Вдома стоїть вологоприймач "церезіт" (140 грн), вологість в квартирі зменшилась, плісінь також.
Well-99 писал(а):А также нужно почаще проветривать окно.
При вологості в квартирі плісінь буде зявлятися надалі. Що стосується вологоприймача, це не електричний пристрій, а хімічний, таблєтка перетворює вологу на соляний розчин, який потім виливається. Офіціна назва "СТОП ВЛАГА"http://www.ceresit.ua/products-ceresit/18/stopvologa/. Із особистого досвіду - вологість в кімнаті дійсно поменшала , встановлювати від вікна та стіни на відстані 10 см або більше, враховуючи наявність малої дитини - встановити в недоступному місці. Вологість доходить до норми в 60%, надалі волога не переробляється. Таблєтка працює 2 місяці (в мене перша пропрацювала 2 тижні , друга більше місяця), вартість таблєтки в магазині явір 50 грн., в інших магазинах не дивився.AzaLeo писал(а):Шкода, що плісінь вже з"явилась (від попередніх мешканців залишилось). А цей вологоприймач якось налаштовується? Маю на увазі як він вологу контролює, чи просто треба періодично включати його?
AzaLeo писал(а):Поставили принудительную вытяжку, т.к. она нарушена и воздух весь заходит в квартиру.
AzaLeo писал(а):Плесень завелась на кухонной мебеле, под мойкой.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0