Та Ви ж, "хімік" (так Ви себе назвали, коли я Вам дав листівку), цю листівку одразу скомкали та викинули, то звідки Вам знати, що там тільки страшилки?metr93 писал(а):П.С, про содержание листовки знаю кроме страшилок там НИЧЕГО!
І дійсно, який сенс у тому, що Ви тут пишете.metr93 писал(а):Andymago, извини я видимо чегото пропустил... толку и от моей жалобы
TAL_IS_MAN писал(а):Дальше нашего форума шум не пошел, по степени пофигизма Лозовая в призовых местах.
Анекдот: Коломак газпромівський запродаванець, а Well-99 український націоналіст.Well-99 писал(а):Если бы газпромовские запроданцi вместо агитации против добычи обьяснили бы реальность требований
Добавлено спустя 19 минут 55 секунд:
Well-99 писал(а):вместо агитации против добычи обьяснили бы реальность требований
Добавлено спустя 10 минут 10 секунд:
На парламентських слуханнях "Екологічні проблеми видобування сланцевого газу в Україні" у Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, виконавчим директором Міжнародної благодійної організації "Екологія – Право - Людина" (ЕПЛ) Оленою Кравченко було презентовано дослідження. Файл з досліжденням можу надіслати поштою.